Bestil en lækker nytårsmenu ud af huset gennem Takeout og sørg for lækker mad til den store festdag.

Nytårsaften er for mange en af de helt store festaftener på året. Man trækker i det fine tøj, inviterer sine bedste venner og serverer den bedste mad. Men hvis du ikke er den store kok, eller ikke orker at bruge lang tid på maden, kan vi hjælpe dig med den store nytårsmenu til årets sidste festaften i 2021.

Her hos Takeout kan du finde mange forskellige typer af restauranter, som laver mad fra alle verdenshjørner. Så uanset hvilken nytårsmenu du og dine gæster foretrækker, kan du finde noget godt gennem os.

Hvis nytårsmenuen i 2021 skal være vegansk eller vegetarisk, har vi også en lang række gode muligheder at vælge fra. 

Slip for stress og besvær og bestil take away til nytår

At bestille take away til nytår kan være en rar og komfortabel løsning, som samtidig sikrer lækker mad fra øverste hylde. Oven på juleaften og en masse julefrokoster med familie og venner, er der mange, som ikke også orker at stå for den store nytårsmenu.

Hvis man vælger at lave den store nytårsmenu selv, kræver det nemlig både tid og energi i forhold til planlægning, indkøb og selve tilberedningen af maden. Den tid og energi kan i stedet bruges mange andre sjove ting, når man bestiller en nytårsmenu ud af huset.

Når man bestiller take away til nytår, kan man eksempelvis bruge længere tid på at lave den perfekte opdækning, sørge for den gode velkomst til gæsterne eller høre Dronningens nytårstale uden at bekymre sig om, om der er noget der brænder på i mellemtiden.

Når I bestiller nytårsmenuer ud af huset gennem Takeout, behøver I ikke engang at tænke på at hente maden. Den sørger vi for at bringe ud til jer, så I slipper for besværet.

Bestil jeres nytårsmenu som take away gennem Takeout

Når I bestiller jeres nytårsmenu som take away gennem Takeout, åbner der sig en verden af muligheder. Her er ikke menuer som er skrevet i sten på forhånd, men derimod en masse forskellige restauranter at vælge imellem, som hver især tilbyder noget forskelligt.

På den led kan I få lige akkurat den menu I drømmer om, når I bestiller en nytårsmenu ud af huset gennem Takeout.

Vi samarbejder med en lang række premium restauranter over hele landet, som alle står klar til at levere en drøm af en menu for jer. 

I kan f.eks. overveje en lækker gourmet-menu fra Kokkeriet eller hvad med en deluxe sushi-oplevelse fra Sticks and Sushi?

Uanset hvilke madpræferencer I har, kan I finde noget lækkert her hos Takeout. Således er der en lang række vegetariske muligheder, ligesom I også sagtens kan finde en vegansk nytårsmenu, hvis I foretrækker dette.

Køb lækker kransekage fra Reinh van Hauen gennem Takeout

For mange er det ikke rigtig nytår uden kransekage, og det forstår vi til fulde. Kransekagen er den ultimative nytårsdessert, og passer perfekt til den flaske champagne, man allerede har stående åbent. Det er derfor også en næsten uundværlig tilføjelse til nytårsmenuen, men heldigvis kan den også nemt bestilles som take away til nytår gennem Takeout.

Vi samarbejder nemlig med det anerkendte bageri Reinh van Hauen, hvorfra du kan bestille lækker kransekage. Reinh van Hauen har over 145 års erfaring med bagværk, og er kendt for deres altid høje kvalitet i alt hvad de laver.

Det er selvfølgelig ikke anderledes med deres kransekage, som er håndlavet og af ekstrem høj kvalitet. Det er muligt at bestille deres kransekage som takeaway, hvor den kan fås både med nougat eller chokolade som overtræk.

Med en kransekage fra Reinh van Hauen er du altså sikret høj kvalitet og velsmag, og dermed den perfekte nytårsdessert til når klokken slår tolv.

Det kan du bruge din ekstra tid på når du bestiller en nytårsmenu ud af huset

Når du bestiller en nytårsmenu ud ad huset, sparer du jo en masse tid. Derfor har vi samlet en lille liste med ting, som du passende kan bruge al din ekstra tid på.

Dette kan al den ekstra tid bruges på:

  • Udvælg det perfekte nytårsoutfit uden stress og jag
  • Tag et ekstra langt bad under den varme bruser.
  • Dække det flotteste nytårsbord
  • Forbered en sjov leg til Dronningens nytårstale eller til når I skal sidde til bords
  • Pynt huset eller lejligheden op, så den indkapsler den helt rigtige nytårsstemning
  • Nyd et glas champagne, mens du venter på dine gæster

You may also like...

Populære Artikler...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *