Find den bedste brunch i København hos Takeout. Vi guider til dig til perfekte brunch-oplevelse hjemme fra stuen. 

Brunch er blevet utroligt populært, hvor specielt weekendture til fortovscaféer har stået i høj kurs. Men hvad nu hvis man bare gerne vil spise brunch derhjemme, og ikke orker at tilberede alle de forskellige ting, som indgår i en god brunch?

Ja, så er gode råd dyre. Men heldigvis for dig, kan du bestille den bedste brunch i København lige her på Takeout. Så slipper du for at forlade domicilen og skal ikke tænke på indkøb af varer og efterfølgende tilberedning af dem. Du bestiller bare, og så bliver det leveret lige til døren.

For at du kan få den perfekte brunch-oplevelse, guider vi dig herunder til hvad der er værd at vide om brunch, samt hvor du finder den bedste brunch i København i samarbejde med Takeout.

Husk at du også kan finde meget andet lækker mad hos Takeout. For eksempel kan du tjekke alle de lækre sushi-steder i København her. Eller udforsk vores andre muligheder i København her.

Værd at vide om brunch

Brunch er som de fleste nok ved morgenmad kombineret med frokost. Breakfast + lunch = brunch. Således består måltidet også af en kombination af de bedste retter de to måltider ellers tilbyder. På den måde kan du både få varme og kolde elementer samt lidt til den søde tand.

Det er usikkert, præcist hvor og hvordan brunch er opstået som fænomen. Overordnet set er der tre teorier:

Nogle mener, at det stammer fra engelske jagt-selskaber, hvor man altid indledte dagen med et måltid, som på nogle punkter minder en del om den brunch vi kender i dag. Andre mener, at brunch stammer fra den katolske kirke. Her fastede man nemlig altid op til messen, og bagefter fik man et stort måltid, som ligeledes minder om brunch. Til slut mener nogle, at æren skal tilskrives de mange spisesteder i New York, som traditionelt har serveret brunch-klassikere som f.eks. ‘Eggs Benedict’.

Sikkert og vist er det, at begrebet ‘brunch’ blev brugt første gang i 1895. I bladet Hunter’s Weekly skrev den britiske forfatter Guy Beringer, at måltiderne efter søndagens kirkegang ikke skulle være store måltider, der primært bestod af ost og kraftigt kød. I stedet skulle der serveres et let måltid sent om formiddagen. 

Han skrev: ‘Brunch er muntert, omgængeligt og tilskyndende. Det opmuntrer til snak, det får dig i godt humør. Det gør dig tilfreds med dig selv og dine medmennesker, og det fejer ugens bekymringer væk.’

Og dermed var begrebet brunch født.

Her får du den bedste brunch i København

Når du har vildt meget lyst til brunch, men ikke selv orker det store arbejde, er det vigtigt at vide, hvor man kan finde den bedste brunch i København. Heldigvis kan du altid regne med Takeout. 

Hver eneste gang du bestiller mad gennem os, kan du nemlig være sikker på tårnhøj kvalitet. Og det er selvfølgelig ikke anderledes, når du har lyst til en brunch i København. 

Derfor guider vi dig herunder til to steder, som byder på noget af det bedste brunch, som du kan opdrive i København.

Bankeråt

Når man leder efter den bedste brunch i København, bør man prøve Bankeråt. Det er luksus brunch der batter. Hos Bankeråt har du mange muligheder, når du skal beslutte, hvordan din luksus brunch skal sammensættes.

Du kan vælge mellem en række brunch-tallerkener der er sammensat på forhånd, eller lave din helt egen. På den måde kan du en få brunch som er 100% tilrettelagt efter dine præferencer.

Du kan bl.a. vælge en acai-skål med skyr og bær, lakserillette med kapers og ørredrogn, vafler med blåbær og vaniljecreme, spejlæg med ærtespirer, samt rigtig meget andet. Og husk at nye en god kop kaffe eller te til din brunch.

Restaurant Couloir

Restaurant Couloir har, som man nok kan tyde af navnet, et fransk ophav. Således blev restauranten i sin tid startet som en pendant til en fransk alpe-bar. Dog er der sket meget siden starten, og i dag har den en noget anden profil.

Med en vision om at levere mad af rigtig høj kvalitet, men til rigtig skarpe priser, har Couloir opnået stor popularitet. Deres brunch-tallerken er blandt mange rigtig gode elementer på deres menukort, og hører til blandt det bedste brunch i København.

Brunch-tallerkenen byder bl.a. på friskbagt brød og croissant, frisk frugt, pandekager med sirup, røræg med bacon, koldrøget laks med urtecreme, yoghurt med müsli, samt meget andet. Hvis dit mundvand allerede er løbet i vand, forstår vi dig godt. 

Det lyder drønlækkert, og det er det også. 

Få luksus brunch ud af huset i København hos Takeout

Hos Takeout kan du altid bestille luksus brunch ud af huset fra de bedste steder i København. Vi er din garant for høj kvalitet, og samarbejder kun med dem som kan levere det bedste brunch i København. 

Når du bestiller brunch ud af huset i København via Takeout, har du to muligheder: Enten kan du afhente den lækre luksus brunch selv, eller lade os stå for hurtig og effektiv levering lige til din ønskede destination. 

Uanset hvad du vælger, kan vi garantere, at du får noget af det bedste brunch i København, og at din mave vil blive efterladt mæt og tilfreds.

You may also like...

Populære Artikler...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *