Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, og samtidig med det, begynder de gode spørgsmål at pible frem. Hvad skal vi lave af aktiviteter i efterårsferien, og hvor skal vi have mad fra?

Derfor har vi lavet denne guide til aktiviteter i Aalborg i efterårsferien samt hvilke steder, det er oplagt at bestille mad fra.

Sjove aktiviteter til din efterårsferie i Aalborg

Når ungerne har skolefri og skal aktiveres igennem en hel dag, bliver kreativiteten sat på prøve. Hvis ikke hele dagen skal gå med iPad og skærm-kiggeri, har vi samlet nogle bud på, hvad I kan lave af sjove aktiviteter i Aalborg i efterårsferien 2021.

  • Store naturoplevelser i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er et overflødighedshorn af oplevelser for de mindre børn. I efterårsferien er der endda halv pris på entréen. I kan bl.a. hjælpe dyrepasserne med at gøre rent i udvalgte anlæg, og være med til at fodre nogle af dyrene. Udover de mange aktiviteter Aalborg Zoo har i efterårsferien, kan I selvfølgelig også ‘bare’ nyde oplevelsen af de mange eksotiske dyr, som er i parken.

  • Kom til høstfest i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har selvfølgelig åbent i hele efterårsferien, og har mange sjove aktiviteter. Dels er der selvfølgelig alle de sjove forlystelser der kan prøves, men efterårsferien byder også på høstfest. Det indebærer bl.a. arrangementet ‘Lysfald’, som er en stor begivenhed, hvor forlystelsesparken hver dag i efterårsferien kl 17.30 tænder for tusindvis af lamper, hvilket giver jer muligheden for at opleve Fårup Sommerland i et helt nyt lys.

  • Skær sjove og uhyggelige græskarlygter

En klassisk efterårs-disciplin er at lave græskarlygter. I takt med at Halloween nærmer sig, skal man selvfølgelig have styr på den essentielle del af dekorationen, som græskarlygter er. Den hyggelige aktivitet er lige til at gå til, og man kan sagtens få adskillige timer til at gå med det.

  • Lav snobrød over bål

Få ting trumfer hyggen ved at lave et bål, og sidde og lytte til de knitrende flammer. Hvis man samtidig har lavet en snobrødsdej, som man kan tilberede over åben ild, kan man hurtigt få masser af tid til at gå med at hygge omkring bålet. Og har I lyst til et klassisk indspark af uhyggelige historier, kan I vælge selv at fortælle dem eller sætte et hårrejsende podcast eller lydbog på. Så får I for alvor skabt en (u)hyggelig stemning!

Det skal I spise i efterårsferien i Aalborg

Når man har brugt en hel dag på sjove aktiviteter, er det ikke sikkert man har lyst og overskud til også at lave et stort aftensmåltid. Derfor er det oplagt at bestille jeres aftensmad gennem Takeout. Vi samarbejder med nogle af de bedste restauranter i Aalborg, og derfor er der altid garanti for mad af høj kvalitet, når I bestiller gennem Takeout.

Herunder er tre gode bud på, hvad I skal spise i efterårsferien:

Karma Sushi

Hvis I har lyst til sushi, bør I prøve Karma Sushi. Den store sushi-kæde har siden 2007 forkælet folket med sushi fra allerøverste hylde. Restauranterne er jeres garanti for en fantastisk smagsoplevelse, som vil begejstre hele familien.

Karma Sushi laver sushi på de klassiske japanske dyder, men adskiller sig alligevel ved at lave det med et nordisk twist. Prøv f.eks. en nigiri med flammegrillet laks, toppet med ørredrogn, eller en sød reje med en top af trøffelcreme.

Karma Sushis vision er at være et alternativ til noget af den usunde take away, samtidig med at de altid gerne vil levere en sublim smagsoplevelse. Hos Takeout har vi selv prøvet Karma Sushi adskillige gange, og det har aldrig skuffet. Der er høj kvalitet over hele linjen og helt klart en oplevelse værd.

Og skulle I være lidt i tvivl om hvad alle sushi-begreberne betyder, eller blot vil vide mere om hele sushioplevelsen, kan I med fordel læse vores guide til sushi i Aalborg.

VACA

Når der skal serveres lækker mad til hele la familia, er VACA et fantastisk valg. De serverer alt hvad ens mexicanske mad-hjerte begærer og laver det i høj kvalitet. I kan bl.a. glæde jer til lækre burritos, bløde tacos og en herlig gang chili con carne.

Mange af retterne fra VACA er oplagt som delemad, hvilket passer perfekt, når hele familien skal prøve lidt forskelligt af VACAs mange herligheder.  

Bollywood Indisk Take Away

Hvis I føler jer i det indiske hjørne, bør I helt sikkert prøve Bollywood Indisk Take Away. Her kan I få alle klassikerne fra det indiske køkken som f.eks. butter chicken og chicken tikka masala. Bollywood Indisk Take Away laver indisk mad med stor respekt for traditionerne og sørger for lækker mad, som smager fantastisk.

Det er et oplagt sted at prøve og et stensikkert hit for hele familien.

Læs mere om vores restauranter i Aalborg her.

Takeout sørger for levering lige til døren

Efter en lang dag med aktiviteter, orker man som regel knap nok at rykke sig fra sofaen. Hvis du ikke orker at handle ind eller selv afhente din take away mad, klarer vi det for dig hos Takeout. Når du bestiller gennem os, er det nemt og simpelt at vælge sin foretrukne restaurant, og når maden er bestilt, sørger vi for hurtig og effektiv levering til døren. 

Det bliver ikke meget nemmere.

You may also like...

Populære Artikler...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *