Takeout guider dig til den bedste luksus tømmermændsmad i Aarhus. 

Når man har tømmermænd, er det rigtig vigtigt at få noget mad i kroppen for igen at kunne få det bedre. Derfor har vi sammensat en guide til den bedste luksus tømmermændsmad i Aarhus, samt nogle andre tips og tricks til at undgå eller lindre tømmermænd.

Husk at vi har et bredt udvalg af restauranter i Aarhus, som du kan læse mere om her.

Hvad hjælper på tømmermænd?

Når man vågner morgenen efter en rigtig god aften, som måske har indeholdt lige rigeligt alkohol, kan kroppen godt have det rigtig hårdt. Kvalme, svimmelhed, mavepine, smertende hovedpine og en generel følelse af træthed, er nogle af de ting som kan indtræffe, når tømmermænd får taget på dig. 

Tømmermænd skyldes primært tre ting:

  • Væskemangel. Selvom du nok selv mener at du har drukket rigeligt, mangler du faktisk væske i kroppen. Alkohol øger nemlig udskillelsen af vand fra kroppen. Derfor vil du formentlig have tisset mere væske, end du har drukket i løbet af aftenen inden.
  • Forgiftning med en række stoffer som f.eks. Methanol, som indgår i næsten alle alkoholholdige drikke.
  • For lavt blodsukker, fordi dit stofskifte bliver forstyrret af alkoholen.

Og selvom du måske i et moments heltestund får overbevist dig selv om, at du aldrig skal drikke igen, må vi jo nok i fællesskab konkludere, at det kommer du nok til. Men så meget desto mere, er det vigtigt at vide, hvad der hjælper på tømmermænd, så du helt kan undgå det, eller i det mindste få det bedre, når de er indtruffet.

Derfor har vi samlet en liste med gode råd, som forhåbentligt kan hjælpe dig til færre tømmermænd i fremtiden:

Sådan undgår eller lindrer du tømmermænd

  1. Det er aldrig en god idé at drikke på tom mave. Så sørg for et solidt måltid, når du skal have meget alkohol at drikke. Tjek vores store udvalg af premium restauranter, som vil være garant for et lækkert måltid inden drukturen.
  2. Drik, drik, drik. Men ikke kun alkohol. Sørg for at drikke ét glas vand, hver gang du drikker et glas alkohol. Drik ligeledes en masse vand, lige inden du går i seng. På den måde, er der mindre sandsynlighed for at du lider af væskemangel dagen efter.
  3. Sørg for at få noget mad dagen efter. Alkohol er med til at gøre, at din lever ikke frigiver nok sukker, og derfor er dit blodsukker helt i bund, når du vågner dagen efter en våd aften. Sørg derfor for en gang solid tømmermændsmad, selvom det kan virke uoverskueligt. Heldigvis guider vi dig nedenfor til den bedste tømmermændsmad i Aarhus. Og husk at vi leverer lige til døren, så du ikke behøver at slæbe dit tømmermændsramte korpus ud af døren.
  4. Søvn. Din søvn har formentlig både været kortere og dårligere end normalt, og derfor bør du sove så meget som muligt, for at få kroppen på ret køl igen.

Her finder du den bedste tømmermændsmad i Aarhus

Din tømmermændsmad er selvfølgelig først og fremmest vigtigt i forhold til at få din krop i gang igen. Men hos Takeout mener vi også, at den skal være god for din velvære. Derfor mener vi, at du skal forkæles med det bedste af det bedste, når du bestiller tømmermændsmad hos os.

Derfor kommer vi her med tre forskellige bud på luksus tømmermændsmad i Aarhus:

VACA

Bestil tømmermændsmad fra VACA, når du har lyst til lækker mad med masser af smag. De tilbyder alt, hvad dit mexicanske mad-hjerte begærer, lige fra tacos og tortillas, til chili con carne og grillede quesadillas.

Med den lækre tømmermændsmad fra VACA, forsvinder dine tømmermænd forhåbentlig hurtigt, samtidig med at du har fået et overordentligt lækkert måltid.

Surdejspizzeria – Noget af det bedste pizza i Aarhus

Hvis din tømmermændsmad i Aarhus skal stå på pizza, vil vi gerne slå et slag for Surdejspizzeria. Lavet efter klassisk napolitansk stil, leverer de sublime pizzaer, som helt sikkert vil være den perfekte kur mod dine tømmermænd.

Surdejs-dejen har koldhævet i 72 timer, inden den med lidenskab og omhu bliver omdannet til nogle af de bedste pizzaer du nogensinde har smagt. 

7-Eleven

Hos 7-Eleven kan du få lidt af hvert, og selvfølgelig også gedigen tømmermændsmad. Du kan få alt fra salater og wraps, til pølsehorn, taquitos og pizza-slices. Kort sagt, alt hvad dine tømmermænd begærer.

Nap en Cola eller en Faxe-Kondi med på siden, og vi er sikre på, at dine tømmermænd vil takke dig.

Få din tømmermændsmad leveret til døren med Takeout

Når man har tømmermænd, er der få ting, man har mindre lyst til end at forlade sit hjem. Og heller ikke for at hente tømmermændsmad. Når du bestiller din tømmermændsmad hos Takeout, slipper du for den bekymring.

Det er nemt og hurtigt at bestille luksus tømmermændsmad fra sin yndlingsrestaurant, og så sørger vi hurtig og effektiv levering til døren, så du ikke skal flytte dig en meter.

Bestil din tømmermændsmad i Aarhus via Takeout, og få lækker mad til døren.

Og skulle du stadig være i tvivl om, hvad du har lyst til at bestille, kan du tage en quiz og få gode bud på lækker mad her!

You may also like...

Populære Artikler...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *